President HighTower

GREE

DECAGAMES Forum - Powered by vBulletin
Results 1 to 12 of 12

Thread: President HighTower

  1. #1
    Articulate Author Batchief's Avatar
    Member Since
    Apr 2014
    Location
    History has a way of repeating itself
    Main Game
    Modern War
    Post Count
    256

    President HighTower

    I know you have your hands full with the energy goal reward issue. Several members have Health bar is empty. Tried refilling using health pack and gold. Tried shutting down and restarting. Tried uninstalling and reinstalling game. On ipad iOS latest ver. I put a ticket in. Request#2866291 and 2870902. My ID: 711 139 609. Please help us with this issue. It affects many players.

  2. #2
    Steady Scribe
    Member Since
    Jan 2014
    Location
    EST
    Post Count
    87
    Same issue here. I haven't been able to hit since first battle. 3 accounts linked to same game center on 1 device, the health bar problem is only on 1 account.
    Last edited by Sticker; 02-29-2016 at 11:56 AM. Reason: typo

  3. #3
    Development Team
    Member Since
    Dec 2015
    Post Count
    352
    We are looking into it, and this information helps a lot when handing off to engineers. Thank you for giving this out!

  4. #4
    Articulate Author Batchief's Avatar
    Member Since
    Apr 2014
    Location
    History has a way of repeating itself
    Main Game
    Modern War
    Post Count
    256

    Thanks for the reply

    Quote Originally Posted by [PM] President Hightower View Post
    We are looking into it, and this information helps a lot when handing off to engineers. Thank you for giving this out!
    The issue started on 2/25/2016 in the last hours of the raid boss event. Maybe a data push?
    put out about 11AM EST.?

  5. #5
    Consistent Contributor Bambamgunz's Avatar
    Member Since
    Nov 2013
    Post Count
    128
    UPDATE!!! Ipad Healthbar seems to be working now i can hit bosses!!
    file:///C:/Users/User/Desktop/Events/VFF/TEMPORARY/1500x1125.jpeg.6563dcd23c12442da2c4b244f5ad1d87.jp  g

  6. #6
    Development Team
    Member Since
    Dec 2015
    Post Count
    352
    Quote Originally Posted by Bambamgunz View Post
    UPDATE!!! Ipad Healthbar seems to be working now i can hit bosses!!
    We have put in a server-side fix, but it's not the full solution. Once complete, I'll post, but the engineers think the bandaid will work for now. Thanks for confirmation. I'm concerned others may still be having the issue.

  7. #7
    Articulate Author Batchief's Avatar
    Member Since
    Apr 2014
    Location
    History has a way of repeating itself
    Main Game
    Modern War
    Post Count
    256
    Quote Originally Posted by [PM] President Hightower View Post
    We have put in a server-side fix, but it's not the full solution. Once complete, I'll post, but the engineers think the bandaid will work for now. Thanks for confirmation. I'm concerned others may still be having the issue.
    President Hightower: my account has been working since the bandaid. Haven't heard of any others with the problem in my faction since the bandaid. Thanks for your help.

  8. #8
    Articulate Author
    Member Since
    Nov 2013
    Post Count
    438
    Just a more general point... good to see some Gree presence on the forum, and someone who knows what's going on...sorely needed

    Tim

  9. #9
    Verbose Veteran Bndawgs's Avatar
    Member Since
    May 2013
    Location
    Here, there, everywhere
    Post Count
    564
    looks like ios users have gotten extra regen with this latest fix. so droid once again loses out
    Quote Originally Posted by CJ54
    Because without our players, there would be no game. And we aim to communicate that more.

    Signed, CJ and the MW Team
    Quote Originally Posted by Dirty Mind View Post
    your children must be so proud of you, do they bring in your phone for show and tell?

  10. #10
    Consistent Contributor
    Member Since
    Sep 2013
    Post Count
    156
    Quote Originally Posted by Ozymandias View Post
    Just a more general point... good to see some Gree presence on the forum, and someone who knows what's going on...sorely needed

    Tim
    Amen to that!
    One equal temper of heroic hearts

  11. #11
    Articulate Author
    Member Since
    Jul 2012
    Post Count
    420
    Quote Originally Posted by Bndawgs View Post
    looks like ios users have gotten extra regen with this latest fix. so droid once again loses out
    I have both IOS and droid,both regens are exactly the same!!

  12. #12
    Articulate Author Batchief's Avatar
    Member Since
    Apr 2014
    Location
    History has a way of repeating itself
    Main Game
    Modern War
    Post Count
    256
    Quote Originally Posted by Hobbs View Post
    I have both IOS and droid,both regens are exactly the same!!
    I also have IOS and there was no jump in regen here.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •