Building upgrade from level 10 to 11

GREE

DECAGAMES Forum - Powered by vBulletin
Results 1 to 13 of 13

Thread: Building upgrade from level 10 to 11

  1. #1
    Steady Scribe GSF Wingman GRI's Avatar
    Member Since
    Feb 2015
    Post Count
    69

    Building upgrade from level 10 to 11

    Upgrading an AC from level 10 to level 11 only costs me 19 million (CHEAP). Can I upgrade or do I abuse the ToS when I do this as it may be a (another) glitch...
    Global Strike Force

  2. #2
    Steady Scribe
    Member Since
    Sep 2014
    Post Count
    88
    munitions stockpile 10 to 11 is 25k for me

    lol
    ayy

  3. #3
    Verbose Veteran
    Member Since
    Sep 2014
    Main Game
    Modern War
    Post Count
    954
    Quote Originally Posted by GSF Wingman GRI View Post
    Upgrading an AC from level 10 to level 11 only costs me 19 million (CHEAP). Can I upgrade or do I abuse the ToS when I do this as it may be a (another) glitch...
    It was stated in the expansion pack, that ALL cash buldings were going to be able to upgrade to level 20

  4. #4
    Master of Musings Thief's Avatar
    Member Since
    May 2012
    Location
    Phoenix/Orlando
    Post Count
    3,236
    Sigh Gree forgot a 0......Seriously. Upgraded one but have 5 more standing by ready for upgrade waiting for gree to fix...or decide that's the new ABSURD Price structure.

    GREE Please Review this and FIX ASAP
    VFF Legends

  5. #5
    Consistent Contributor
    Member Since
    Sep 2012
    Post Count
    240
    Quote Originally Posted by Thief View Post
    Sigh Gree forgot a 0......Seriously. Upgraded one but have 5 more standing by ready for upgrade waiting for gree to fix...or decide that's the new ABSURD Price structure.

    GREE Please Review this and FIX ASAP
    Are you stating that you have (6) AMRs? If so, I agree that should be fixed ASAP. You could technically get a glitch on top of a glitch there.

  6. #6
    Verbose Veteran
    Member Since
    Aug 2013
    Location
    State of Jefferson
    Post Count
    733
    Lvl 11 AMR cost me 23m, but for another faction member its 23b. I upgraded 1 to see if it was a display glitch, sure it will be fixed tomorrow.
    Former Gree supporter and defender.

  7. #7
    Newbie
    Member Since
    Dec 2014
    Main Game
    Crime City
    Post Count
    38
    Don't upgrade. Many folks here like to use the "c" word alot and get label

  8. #8
    Articulate Author
    Member Since
    Apr 2014
    Main Game
    Modern War
    Post Count
    256
    Honestly this is another glitch and it needs to be fixed. However, it's pretty minor as it's not going to affect a lot of people. I've been playing for 2.5 years and I have only a few level 10 buildings (and I've kept my buildings upgrading about 95% of the time over the past 2.5 years). So it's safe to say that the majority of people affected will be those who've been playing forever, have rushed their buildings, have monster IPH and TONS of cash in the bank.

  9. #9
    Articulate Author What?'s Avatar
    Member Since
    Feb 2012
    Location
    160 791 504
    Post Count
    452
    Building level 10 or 20 it doesn't matter to me I still have nothing to buy. Faction upgrade were finished months ago. I had all captain growlers for a year now and with the recycled units I cashed out valor and now have all valor units replacing the top cash units. The only units that beat those valor units will take a few years of battle points to unlock. Don't think I'll be sticking around for that. If I do I'll probaby have all event units by that time anyway and no need for them.
    Llp 755-110-608 add me I need allies.

    170m attack
    253m defense
    52m/hr income
    Lvl 252
    Free army 460 allies

  10. #10
    Articulate Author
    Member Since
    Sep 2013
    Post Count
    291
    I wonder if they will remove the Upgraded builing alltogether because a glitch was exploited, like they did with valor...

  11. #11
    Steady Scribe
    Member Since
    Dec 2014
    Location
    Western New York
    Main Game
    Modern War
    Post Count
    47
    Quote Originally Posted by Cuombajj View Post
    I wonder if they will remove the Upgraded builing alltogether because a glitch was exploited, like they did with valor...
    Nah they'll just push an update to jack the upgrade prices even higher like they did with the re-release of the ltb's

  12. #12
    Banned
    Member Since
    Dec 2014
    Main Game
    Modern War
    Post Count
    538
    Quote Originally Posted by NexusImperium View Post
    Honestly this is another glitch and it needs to be fixed. However, it's pretty minor as it's not going to affect a lot of people. I've been playing for 2.5 years and I have only a few level 10 buildings (and I've kept my buildings upgrading about 95% of the time over the past 2.5 years). So it's safe to say that the majority of people affected will be those who've been playing forever, have rushed their buildings, have monster IPH and TONS of cash in the bank.
    Ah, but that's the thought process that started the whole mess in the first place.

    Gree screws up, we accept it. Gree let's it go, rinse and repeat.

    A year down the line and all of a sudden half the community is at the other halves throats. Meanwhile Gree sits back and enjoys the spoils of divide and conquer.

  13. #13
    Consistent Contributor
    Member Since
    Feb 2015
    Main Game
    Crime City
    Post Count
    211
    I have 3 upgrading now. I thought it was a price restructure. I have over 100 billion setting around, my IPH is at 300 million. A zero isn't going to hurt me. It's good to know I can use this cash for something, at 23 million I am taking in more than I can possibly spend.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •