PDA

View Full Version : failure to load maps



krabbie
09-03-2013, 01:22 PM
Since a couple of days, I can't load alThankse maps on MW. Had a problem prepping international quarter and now I can't load mountain pass for the LTQ. Does anyone else have this problem, does anyone know how to fix it?

I tried reinstalling, rebooting, sent in a ticket, etc...

Oh and I use a HTC One, so Android...

Thanks!

Big Baby Jesus
09-03-2013, 01:41 PM
Since a couple of days, I can't load alThankse maps on MW. Had a problem prepping international quarter and now I can't load mountain pass for the LTQ. Does anyone else have this problem, does anyone know how to fix it?

I tried reinstalling, rebooting, sent in a ticket, etc...

Oh and I use a HTC One, so Android...

Thanks!

You should check out this thread, plenty of solid advise in this one. Link below.

http://www.funzio.com/forum/showthread.php?66889-failure-to-load-maps

krabbie
09-03-2013, 01:55 PM
I accidentally posted the same thread twice. Sorry about that. But the thread you posted doesn't contain any answers, it is a link to the other thread...


You should check out this thread, plenty of solid advise in this one. Link below.

http://www.funzio.com/forum/showthread.php?66889-failure-to-load-maps

Robespierre
09-03-2013, 02:05 PM
But the thread you posted doesn't contain any answers, it is a link to the other thread...

That is why it had me chuckling. Nice one BBJ.

krabbie
09-03-2013, 02:52 PM
I appreciate the humor, hope someone has an answer that actually helps to, before Gree decides to read my ticket, propably long after the battle for France

spcmorris
09-03-2013, 05:25 PM
I had this issue today. I set at full energy for almost 4 hours before Mountain Pass loaded. I'm also using HTC One X; Android.