PDA

View Full Version : A miniature Command Center?



Omega1980
04-05-2013, 07:07 PM
Can somebody explain to me how is this possible? A second mini-command center?

Ghost Recon
04-05-2013, 07:11 PM
Hmm, that's weird. Did you try raiding it? Also, are you able to find this player after you restart the game?

BigD@wg
04-05-2013, 07:14 PM
I had heard long ago that it was a glitch. When some people moved their command center to a different location that a mini one was there. Both apparently weren sharing same spot and it was uncovered by moving the original.

Omega1980
04-05-2013, 07:15 PM
Hmm, that's weird. Did you try raiding it? Also, are you able to find this player after you restart the game?
Yes, I raid once the big command center on purpose. After I took the picture I raid it completely and took another picture. I haven't tried to find him again on my rival list.

mxz
04-05-2013, 07:28 PM
Probably another display glitch. I've seen screenshots of other similar oddities that turned out to be ghosts when they went back to look at it.

iRockToO
04-08-2013, 09:36 PM
I seen a guy called brister on lvl 90 something with the samething. I couldn't raid them but the little command center had an extra space between it "Command Center"... Thought that was weird too

TEG
04-08-2013, 11:32 PM
http://www.funzio.com/forum/attachment.php?attachmentid=3086&d=1365210425

http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01216/shagged-me_1216261i.jpg

One for me, and one for you!

Only a $million... no $billion each!

System Locked
04-09-2013, 02:20 AM
It was when the game launched you were able to build a second one, then funzio removed the option a little while after launch, no glitch, no error, just funzio changing there mind that's all.

Alo
04-10-2013, 07:47 AM
yeah, seen mini command center too. Have a pic even somewhere where I have selected it :D

Alo
04-10-2013, 09:09 AM
found it :)

http://i.imgur.com/kzzPXge.jpg