PDA

View Full Version : No Battle List



The_Don
03-29-2013, 12:40 PM
On Android, the Battle List is blank!

Ghost Recon
03-29-2013, 12:44 PM
Same for me, just quit the WD menu and re-open it.

Displaced Bulldawg
03-29-2013, 12:46 PM
no battle list here, currently catching a whooping and I can't fight back

Philly982
03-29-2013, 01:10 PM
Having the same issue here......also android. Like all things on this game with android, you just have to be persistent and open/check/close, open/check/close, open/check/close, etc..............

Adm.J
03-29-2013, 01:14 PM
Ghost said it right. It happens every time, so just get in the habit for now.

whitepath23
03-29-2013, 01:14 PM
finally right at end I was able to bet back in..very frustrating ....I sent a ticket

whitefire
03-29-2013, 01:20 PM
Same for me too. Zip..

grblade
03-29-2013, 01:22 PM
You guys are lucky. I can't even get into the app at all. It's been saying no connection since the battle started. I have no idea if my team can play or not.

Ironstone
03-29-2013, 02:14 PM
My whole factionj (only 26 but whole factioj.sounded better) had the same problem
I lost 15 min and last atk
My son same but at his last atk... The app forced closed so he missed out on that....
Lol ... I laugh to keep from crying!!!

Btw we are in US on android systems!!! But at least we were able to connect and didn't have to battle PUN!

CJ54
03-29-2013, 02:26 PM
Our Android engineers found the cause of the issue and are working on it now. ETA for the fix is today, as soon as possible.

whitepath23
03-29-2013, 02:45 PM
Our Android engineers found the cause of the issue and are working on it now. ETA for the fix is today, as soon as possible.

not about battle list but with parts of the game not being there or my game not connecting back after I do something...happened twice in two crate events and last time in battle for egypt

ohgreatitsryan
03-29-2013, 02:45 PM
As long as you continually force close the app, and restart you can see the list and get your hits in. It sucks to do, but at least its a temporary fix.

Beamer
03-29-2013, 02:57 PM
Getting this too

[AAA]Saulter9erD
03-29-2013, 05:07 PM
Thank you so much for your very quick and impressive response and correction of trying to find the needle in the haystack. The game is fun and this makes it much more worthwhile to know that you have great and effective staff behind the scenes.

Kudos

Nancy

The_Don
03-29-2013, 07:45 PM
Our Android engineers found the cause of the issue and are working on it now. ETA for the fix is today, as soon as possible.

Thank you.