PDA

View Full Version : Time Zone Glitch?



Dhusagar
10-28-2012, 01:31 AM
My box event timer is showing " open another crate In 1:40:40"
Only thing I can think of is that we changed clocks to GMT?

PawnXIIX
10-28-2012, 01:33 AM
Did you try restarting the game?

Dhusagar
10-28-2012, 01:48 AM
Did you try restarting the game?

Yup. First thing I did, but thanks for the idea.

PawnXIIX
10-28-2012, 01:57 AM
Yup. First thing I did, but thanks for the idea.

Did it work? :p

Dhusagar
10-28-2012, 02:16 AM
Did it work? :p

No, but once I opened a crate, it reset to 60 mins, so I guess it was just the time zone change.

Thanks for the help :-)

PawnXIIX
10-28-2012, 02:26 AM
No, but once I opened a crate, it reset to 60 mins, so I guess it was just the time zone change.

Thanks for the help :-)

You're lucky. Usually I charge by the hour ;)

SevenO9
10-28-2012, 03:16 AM
Seems the got it right on CC this year. Quite a learning curve. But then, they screwed it on MQ :)