PDA

View Full Version : Comments disappearing/reappearing



CJ54
09-01-2012, 07:33 PM
Hey all,

We've been working hard to track down the source of the glitch that was causing comment walls to go blank periodically in release 2.5 (this is among other things that we're working on right now).

Is anyone still experiencing this? If so, can you provide me with a screenshot and a detailed description? This is ONLY if it is still happening to you.

If it has *stopped* happening, that would also be useful to know.

Regards,

CJ

vitus79
09-01-2012, 07:35 PM
my wall is working ok now. befor it was blank after login but after a few minutes of playing it reappeared. mostly by clicking on reply trough newsfeed.
but now its back to normal, thx for the fix.

Ghost818
09-01-2012, 07:41 PM
Mine actually started working when Lady V ^^ and I started a conversation on my wall. Coincidence or fate? The world may never know haha jk. Thanks for the update though CJ I'm sure many are going to appreciate the contact.

Euchred
09-01-2012, 07:43 PM
It was happening to my camper account in the latest version but I just checked it out and everything is working fine now.

Eddie Eagle Eye
09-01-2012, 07:49 PM
It was happening on my account intermittently but seems to be purring along fine now!
Good job , have heard reports from quite a few others in the game that their boards
Are fixed to.
EEE

Dr BoneCrusher
09-01-2012, 08:10 PM
Working just fine now, thanks

Dravak
09-01-2012, 08:22 PM
A delay in new messages appearing on your own comment wall, but not as bad as it was these past week .

Same solution to go visit couple other people hoods didn't work , for the delay problems tough , will try a test post next time , to see if that fixes the delay of post appearing on your wall comment .


Short cap ,suffer from newsfeed not syncing with comments on wall section .

CJ54
09-01-2012, 10:25 PM
Thanks for the replies, guys. If anyone notices it again and this thread's off the page, let us know via ticket.

Astroboy
09-02-2012, 03:33 PM
Mine was out of action since the update, but is working now since Saturday morning.

jobadass
09-02-2012, 08:51 PM
Back to normal now CJ. Been 100% for over a day.
Thank you!