PDA

View Full Version : Only 1 Wharehouse



Invisigoth
08-19-2012, 04:56 AM
I'm not being given the possibility to build a second Wharehouse. Their is numerous people on my level that have got two warehouses build.

Is there anything that prevent a 2nd being build?

AK-47
08-19-2012, 05:21 AM
Have you tried moving the building and seeing if there is one below it? I noticed one time that I must have lagged or something when I built a building and it constructed 2 at the same time, one right on top of the other...

Invisigoth
08-19-2012, 05:25 AM
Spot on!! It worked. :-)

It was showing a level of 1 and then when I clicked on it it shows level 5 do I was like this is crazy **** but anyway and just left it there. Now it makes sense.

Thanks AK-47

AK-47
08-19-2012, 05:41 AM
No problem... I found mine weeks later when I was moving my buildings around, and was like WTF, score!

Polarbear
08-19-2012, 05:45 AM
Ah the good old days where robbing warehouses was a score!

Just a heads up, they are not worth your time upgrading, unless you are going for the lvl 7 goal (which coincidently is also a waste of time and money)

KemoKidd
08-19-2012, 07:59 AM
Ah the good old days where robbing warehouses was a score!

Just a heads up, they are not worth your time upgrading, unless you are going for the lvl 7 goal (which coincidently is also a waste of time and money)

Its sad that even at level 78 a warehouse is still the best robbery in most peoples hoods. So many people have a ton of level 1 properties with two level 7 or higher warehouses! Very few even have a level 1 Movie Theater. Its so hard to find a decent hood to rob.

Babytway
08-19-2012, 10:15 AM
any building to rob is a good rob, what are you guys/gals thinking :)

Sandukan
08-19-2012, 10:27 AM
It's hard out there for a thief.

Jack Bauer 24
08-20-2012, 09:06 AM
Good respect points, if those still matter.

Aha
08-20-2012, 11:11 AM
I misread this as 'only 1 whorehouse'. Now that would be worth building