PDA

View Full Version : quick question



crybaby
05-09-2012, 08:41 AM
Last night I uninstalled the game, and reinstalled it. Today, now I have to "double click" to rob someone or attack them. Is this a new update for android or is it something wonky goin on? Like maybe have to do the "tutorial" again on lvl 46? Lol

jmeijer
05-09-2012, 08:44 AM
Menu -> More -> Settings -> One-click jobs

That is what has changed, I think.

Sasha54
05-09-2012, 08:48 AM
I would be careful with that CB - I keep mine on double click.

For instance you might see a money bag and you think it's a LOFT for instance - it's not - it's a laundromat hidden behind a loft. If you are on double click you have the option of not continuing with that robbery and saving your stamina for something worthwhile.
Same with fighting - you might have clicked by accident and not really want to fight..............

TRAZ
05-09-2012, 08:49 AM
Yep, default is double-click. I keep mine on double-click as well.

crybaby
05-09-2012, 09:03 AM
OK thanks guys...I appreciate the help