PDA

View Full Version : Kingpin daily refresh



!Radar
11-02-2016, 04:05 PM
The timer is off. Refresh happens an hour before the clock says it does

Dj ANGERFiST
11-02-2016, 08:40 PM
The timer is off. Refresh happens an hour before the clock says it does

Thats just display error because clocks went back an hour for euros.. the game is set on san fransico timezone which hasnt changed yet

!Radar
11-02-2016, 11:03 PM
An annoying display error that cost me most of my hardcore boss kingpin hits.I must of missed the pop up where they warned us about it.

Dj ANGERFiST
11-03-2016, 03:39 AM
An annoying display error that cost me most of my hardcore boss kingpin hits.I must of missed the pop up where they warned us about it.

They dont warn us... most remember from previous years.. there is usually a shutdown for a few hours when USA clocks change. In that case we "usually" get a heads up.. ☺

Red BD
11-06-2016, 11:23 PM
I think I'm missing something here that might help my game.

!Radar
11-07-2016, 05:52 PM
I think I'm missing something here that might help my game.

Depends......my account can only put down those 150 hardcore bosses in the 4 days if I login 8 million times and use my kingpin attacks to get the last few.