PDA

View Full Version : Display Error: Mods



Evan1000
09-03-2016, 09:44 AM
It's not that big a deal, but if anyone noticed, any mod in your individual bonuses that started with a "+" now says "0%".

So Syndicate Member Increase: 0% (Instead of +40)

Attack Increase: 0% (Instead of +200)

Max Buildings Upgrade: 0% (Instead of +5)

And for some reason I have double the Explosive Defense, it's listed twice in my bonuses. Too bad I don't have double stats.

The mods still work, it's just a display error on my individual bonuses page (I hope)

Kanet
09-03-2016, 10:53 AM
I think it's just a display error, i have +0% energy regeneration instead of +4 and i have always my +4 energy regeneration

Dj ANGERFiST
09-03-2016, 11:35 AM
I already made a thread as soon as it was released mentioning the display ☺
http://forums.gree.net/showthread.php?122100-*****-New-Android-Release-*****

Red BD
09-03-2016, 08:41 PM
Wow, this sucks raw lizard eggs if Evan's correct

Dj ANGERFiST
09-20-2016, 01:17 PM
Any news on this yet please?